zondag 5 augustus 2012

Gezocht: koorleden voor kerstconcerten The Promise of Christmas

Met het koor Hemelsbreed voeren we in december het stuk “The Promise of Christmas” van Dan Burgess uit: een traditioneel-moderne kerstcantate, opgezet in de Amerikaanse musical stijl. Voor dit bijzondere project zoeken we extra leden, die vanaf de zomer met ons mee willen studeren en mee zingen bij de concerten op 22 en 23 december in Rotterdam.
The Promise of Christmas is een bijzonder stuk. Het muziekstuk werd in 1990 voor het eerst uitgevoerd in Nederland en maakte veel reactie los. Moderne musical-elementen zijn verweven met het bekende 12e-eeuwe ‘Veni, veni Emanuel’ verwerkt. De verschillende delen worden met gesproken tekst ingeleid. Wij zullen het uitvoeren met professionele ondersteuning door orkest of combo en 4 solisten. De muziek is goed toegankelijk en ook door minder ervaren zangers goed in te studeren.

Het oecumenische koor Hemelsbreed bestaat momenteel uit ruim 20 enthousiaste leden (m/v), in een leeftijdsrange van 18-55 uit Rotterdam en omstreken. Dirigent is Willem Blonk. Lijkt het je leuk om mee te doen? Neem dan contact met ons op! Bij aanvang van het project wordt een eenvoudige stemtest afgenomen. Voor het hele project wordt slechts een bijdrage van 25 euro voor de kosten gevraagd.

Data en locaties van de geplande uitvoeringen:
* Zaterdagavond 22 december 2012: Bergsingelkerk Rotterdam
* Zondagavond 23 december 2012: Open Hof Ommoord

De repetities beginnen donderdag 30 augustus en vanaf die datum steeds om de twee weken.
De repetities zijn van 19.45 tot 22.00 uur in Open Hof Ommoord.
Zie voor de exacte data het tabblad: repetitieschema.
Voor meer informatie mail onze secretaris: w.guiaux@live.nl


Benieuwd naar de muziek van The Promise of Christmas?Klik dan hier:

http://www.youtube.com/watch?v=oANZmRrw_1M&feature=relmfu
(voor andere delen zoek je rechts in de balk; de delen gaan t/m nummer 09)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten